Despre Cufir

Despre Cufir

 

O placă de lemn, sute de cuie, zeci de metri de ață și multă pasiune. Așa a început povestea Cufir la sfârșitul lui 2014. Suntem o mână de oameni cu minți creative, care am dorit să aducem un plus de valoare în domeniul obiectelor decorative. Având asta în gând, am ales să dezvoltăm în România String Art-ul.

 

Cu un drum pavat cu provocări a început să prindă contur produsul Cufir. De la neobositele încercări de perfecționare a tehnicilor pe care le folosim și până la crearea magazinului online, întreaga perioadă a necesitat eforturile și dăruirea noastră, a celor care ne-am dorit să punem bazele unei comunități de oameni pasionați de produse handmade și de artă.

 

Odată cu trecerea timpului, au început să se vadă rezultatele. Echipa s-a mărit, acum fiind 7 oameni implicați în acest proiect, toți studenți cu ambiții și vise mărețe. Cufirele au continuat să se împletească și întregul concept a prins viață. Am ajuns în punctul în care le oferim celor pasionați de decorațiuni și artă o alternativă îndrăzneață. Nu ne limităm doar la produsele realizate după imaginația noastră, ci oferim posibilitatea de bate în cuie orice imagine își doresc susținătorii noștri pentru un cufir personalizat.

 

Printre materialele care alcătuiesc un cufir, sunt și alte lucruri care ar mai putea fi menționate și fără de care, credem noi, unicitatea produsului nu ar fi la fel. Nu de puține ori am menționat pasiunea până acum, care este cel mai important factor într-o astfel de creație. I se alătură simțul estetic, perseverența, dragostea pentru artă și răbdarea nemărginită. Le-am putea numi ingredientele principale datorită cărora reușim să realizăm cufire, lucrând de fiecare dată cu fir, spor și multe zâmbete.

 

Ne dorim mai mult decât să aducem un plus de culoare pereților, rafturilor sau birourilor celor care apreciază astfel de artă. Vrem să adunăm într-un singur loc iubitorii de String Art, pasionații de handmade, cei care apreciază frumosul și toți oamenii inventivi și veseli care doresc să își împărtășească ideile și să cunoască oameni faini, cu hobby-uri asemănătoare lor.
Ești invitatul nostru să intri în comunitatea Cufir și să ne spui părerile tale. Promitem să fim gazde bune și să nu încetăm să îți povestim despre gândurile noastre curajoase, precum și despre alte subiecte de interes pentru tine. 🙂