Confidenţialitate

Confidenţialitate

 

Toate datele personale pe care ni le furnizaţi în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor asociate site-ului Cufir (cufir.ro).

Prin completarea formularului de înregistrare de pe Cufir (cufir.ro), utilizatorul declară că îşi dă, în mod expres şi neechivoc, consimţământul că datele sale cu caracter personal să fie prelucrate şi folosite în viitor de către administratorii site-ului cufir.ro în următoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienţii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promoţii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea Cufir şi a terţilor cu care site-ul cufir.ro are relaţii de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe cufir.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.

Informaţiile solicitate în cazul plăţilor online intră sub incidenţa condiţiilor de utilizare a procesatorilor de plăţi, iar Cufir (cufir.ro) nu va solicita şi nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

 

Termeni şi condiţii

 

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului Cufir.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Continuţul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuală

Continuţul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţioneaza utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător şi Cufir (cufir.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanţa Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului, în cazul produselor ne-personalizate prin string art. In cazul produselor personalizate prin string art, consumatorul nu poate rezilia unilateral contractul, conform art.10 din O.G. 130/2000.

Administratorul cufir.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertente (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

In scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul în care securitatea contului pe care îl detineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. Cufir (cufir.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Cufir (cufir.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii si condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii site-ului sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în înstanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Cufir îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email echipa@cufir.ro