Blue bird, in friendship we trust

Blue bird, in friendship we trust

 

 

 

În spatele oricărui cufir se ascunde o intenție, o poveste sau chiar anumite sentimente și e nevoie de o combinație magică nu doar din cuie și ață pentru a prinde viață.

 

 

 

 

Pe Ramona Popeț, designerul Blue Bird, am cunoscut-o acum un an în cadrul campaniei Cufir Custil. Pentru că este o persoană creativă, sociabilă și deschisă am legat imediat cu ață câteva idei împreună pe care să le transformăm în cufire demne de povestit.

 

 

 

Cu fir și stil, dar și cu pasiune, după ce am despletit firul amintirilor și am aflat cum s-a legat povestea Blue Bird, am decis să facem și noi un nod și să contribuim la această poveste.

 

 

 

 

 

Ne-am lăsat gândurile să zboare la înălțime și simplele noastre plăci de lemn s-au transformat în Be free și Birds flying high.

 

 

Și noi și Ramona credem în vise și pasiune, dar cel mai important este că mereu o să credem în iubire. Și dacă tot suntem conduși de pasiune în ceea ce facem, e timpul să ne simțim așa cum dorim și să transformăm lucrurile în realitate și de ce nu … It’s time to be a unicorn. It’s time to be whatever you want.

 

 

Mulțumim Ramona pentru inspirație și îți dorim ca visele tale să zboare cât mai sus și să fii mereu la înălțime. Exact ca o pasăre albastră.