Termeni şi Condiţii

 

Termeni si Condiții:

 

1. Introducere

Bine ai venit pe Cufir.ro!

Accesul, navigarea și, în general, folosirea site-ului implică acceptarea în totalitate a prezentelor condiții de folosire a site-ului. Este posibil ca atât acești termeni și condiții, cât și alte politici Cufir (cufir.ro) să  sufere modificări în timp. Te rugăm să citești informațiile din această secțiune a site-ului în mod regulat.

Înainte de a face o comandă de pe site-ul nostru, dacă ai vreo nelămurire, te rugăm să trimiți un e-mail la adresa echipa.cufir@gmail.com.

 

  1. Securitatea datelor personale. Confidențialitatea

Datele personale ale tale sunt foarte importante pentru cufir.ro și sunt confidențiale.  

Este foarte important ca datele personale să fie corecte, acestea fiind necesare la buna desfășurare a  întregului proces de onorare a unei comenzi. Refuzul tău de a ne furniza aceste date duce la imposibilitatea finalizării procesului de onorare a unei comenzi. În cazul în care unele dintre datele furnizate către Cufir (cufir.ro) sunt incorecte, te rugăm să ne anunți cât mai curand posibil.

Cufir (cufir.ro) se obligă să nu distribuie informații, să nu vândă sau închirieze către diverși terți (persoane fizice sau juridice) datele tale personale obținute prin intermediul site-ului nostru. Aceste date vor fi folosite de către cufir.ro pentru a îți trimite confirmarea unei comenzi sau diferite promoții, numai cu acordul tău.

Informațiile furnizate sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor și prezentarea ofertelor speciale sub formă de newsletter), conform legilor în vigoare. Cufir (cufir.ro) nu furnizează adresa ta de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

 

  1. Prețuri și plată a produselor

Toate prețurile prezente pe site includ TVA, însă nu includ cheltuielile aferente transportului. Acestea sunt suportate de către client sau de către cufir.ro, în funcție de valoarea postată pe site a comenzilor.

Sunt acceptate numai comenzile efectuate de persoane peste 18 ani.

Fotografiile produselor au caracter informativ.

 

  1. Livrarea produselor

Livrarea produselor se poate realiza doar pe teritoriul României și se poate face oriunde în țară. Cheltuielile aferente transportului sunt suportate de client cu excepția promoțiilor și a reducerilor oferite de Cufir (cufir.ro).

Livrarea se va realiza într-un interval de 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii, dacă produsele se află în stoc, exceptând zilele de sâmbătă și duminică, precum și sărbătorile legale. La efectuarea unei comenzi ferme, vei fi contactat telefonic de către consultantul nostru de vânzări pentru verificarea și confirmarea datelor comenzii. În cazuri excepționale, dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, consultanții noștri de vânzări îți vor comunica telefonic durata de expediere a produselor comandate de tine. În cazul produselor personalizate, livrarea se va face în maxim 5 zile lucrătoare de la stabilirea ultimelor detalii cu designerul.

În cazul în care confirmarea comenzii eșuează din diverse motive: clientul nu răspunde la telefon, datele de contact sunt incorecte sau incomplete, comanda nu va fi expediată și va fi anulată. Vom aștepta confirmarea comenzii timp de 48 de ore, prin orice formă de contact: telefonic, e-mail sau SMS.

 

  1. Returnarea produselor

Dacă nu ești multumit de produsele achiziționate, le poți returna și vei primi banii înapoi!

Conform legislaiei române, poți să returnezi produsele comandate de pe site-ul Cufir (cufir.ro) în termen de 10 zile lucrătoare de la cumpărarea lor. Legea în domeniu prevede: “Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Astfel, Cufir (cufir.ro) acceptă returnarea oricărui produs, cu condiția ca produsul returnat să nu fie deteriorat, să nu conțina urme de utilizare și să fie returnat în ambalajul său original, cu toate accesoriile și etichetele atașate. Produsele sigilate trebuie să fie nedesfăcute și să fie însoțite de toate documentele distribuite împreună cu produsele. În cazul în care produsul are ambalajul deteriorat sau nu mai are ambalaj, nu mai poate fi returnat. Dacă dorești să returnezi un produs, trebuie să ne trimiți o înștiințare scrisă. În cazul produselor personalizate se aplică aceleași condiții ca la restul produselor, cu mențiunea că se va pierde avansul de 30%.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de către cumpărător, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 30 de zile în contul bancar specificat de către client.

Produsele aflate în lichidare de stoc, la promoții sau la reducere de preț, NU se pot returna.

 

  1. Litigii și dispoziții finale

Orice altă problemă legată de produsele și serviciile oferite de Cufir (cufir.ro), care nu este prezentă în articolele din acest document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris. Dacă această rezolvare nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat de către instanța din localitatea unde Cufir (cufir.ro) își are sediul.

 

  1. Copyright

Conținutul acestui site nu poate fi reprodus sau copiat, integral sau parțial, fără acordul scris al Cufir (cufir.ro). Încălcarea prevederilor copyright-ului este reglementată de Legea nr.8/1996.