Fluturi colorați pe pereți

Fluturi colorați pe pereți

 

 

În perioada în care își redecora bucătăria, clienta noastră a dat de Cufir pe Facebook. Se întâmpla să fie în căutarea „acelui ceva” care să îi coloreze un perete rămas gol și care să îi aducă spiritul viu și colorat în bucătărie, iar atunci când a văzut ce facem, nu a mai stat pe gânduri și a intrat în contact cu noi.

fluturi_07

 

 

fluturi_03

 

 

 

Gândindu-se la ce să agațe pe perete pentru a se potrivi cu bucătăria, modelele dintre care a dorit să aleagă erau fructele, florile, tacâmurile sau fluturii. A rămas la fluturi, pentru că aduc culoare, prospețime și iz de primăvară.

 

 

Împreună cu ea am stabilit câți fluturi dorește, dimensiunile lor, ale plăcii, proporțiile și culorile care să reprezinte exact dorința acesteia. Pentru o texturare mai bună a fluturilor și a evidenția culorile pe placa de lemn, am ales să îi conturăm cu ață albă. De asemenea, am dat placa cu baiț, pentru a-i oferi lemnului natural ales de clientă o textură aparte. Și uite așa, cu fir și spor, am adus un strop de natură și de viață în bucătăria proaspăt renovată.

 

fluturi colorati string art cufir

 

 

 

Ai idei? Scrie provocarea ta aici