Cufir Custil

13707727_1122898017748825_7937798490873693043_n

 

Ce-i  Cufir, Custil?

 

Fiecare zi ne surprinde croind de zor la idei care să aducă acel “ceva”, să contureze zâmbete și noi prietenii. Așa a fost și în cazul proiectului Cufir, Custil. Împletită cu fir de bumbac și metal, legată strâns de pasiune și dedicare și finisată de colaborarea cu o mulțime de designeri vestimentari iscusiți, campania bate în cuie un nou concept, reflectând stilul propriu al acestora în arta cu fir.

 

Cum facem asta?

 

Simplu. Un cufirist iscusit și un designer înzestrat, se întâlnesc la aceeași masă. Dezbat, schițează și conturează un design după asemănarea cu stilul artistului. Cu ideea la purtător și cu spor, omul nostru cu fir leagă schița de realitate. Ulterior, cufirul este dus în atelierul creatorului său, unde își ocupă un loc frumușel pe perete. Cum treaba-i gata, alt cufir începe să prindă contur, formând astfel o întreagă colecție de tablouri cu semnătura acestuia.

 

Dacă vreuna dintre zile te surprinde în spațiul de lucru al designerului tău preferat așteptând să ți se răcească ceaiul, aruncă o privire prin încăpere după tablourile cu fire. Cine știe, poate unul dintre ele îți cade cu tronc. În acest caz, poți fii noul proprietar, luând cufirul direct de la sursă, cât ai zice “sfoară”.

 

Înainte să plecăm la cules de cufire, îți mai dăm o veste. Dacă te întinzi pe fir până la newsletter și te abonezi, poți admira şi chiar achiziţiona cu un discount de 20% colecțiile semnate de talentații noștrii designeri, cu 24 de ore înainte de a fi expuse comunității iubitorilor Cufir.

 

 

 

Ce spui, legăm un “subscribe”?

 

Rămâi conectat la comunitatea Cufir! Te ținem periodic la curent cu informații despre oferte și noutăți.

Introdu adresa ta de e-mail!