Bătut-am ziua în cui

Bătut-am ziua în cui

 

 

Și s-a dus vorba prin sat că cineva ne-a recomandat.

 

Așa să fie oare?

 

Eh … ce mai contează atâta timp cât încă o dată am reușit să legăm amintiri pe viață. Și nu am făcut asta oricum, ci așa cum știm noi cel mai bine.

Spunea cineva că lucrurile frumoase se fac întotdeauna cu dragoste și noi chiar credem că este adevărat. Tot din dragoste ne-a căutat și Alexandru, care a dorit să-și surprindă soția într-un mod inedit.

Pentru că unii consideră că celebrarea căsniciei e doar un număr, noi îi contrazicem și credem că prin aceasta se celebrează emoții, sentimente și trăiri în doi. Cifrele … contează mai puțin atunci când sufletele ajung într-un final să se unească, însă ele sunt totuși importante atunci când marchează evenimente unice.

Împreună cu Alexandru am decis să batem în cuie data nunții lor și să le amintim astfel că jurămintele pe care le-au făcut în ziua în care s-au căsătorit au fost făcute să reziste pe vecie, dar și că iubirea este infinită atunci când doi oameni privesc în aceeași direcție.

 

Așa cum am mai spus cândva, un cufir e mult mai mult decât o placă de lemn și niște cuie dovada vie fiind dată de faptul că și de această dată am creat amintiri unice și am adus zâmbete pe chipul oamenilor prin cufirul realizat de noi.